Back to homepage

Tag "Millan Predan"

Është koha që Maqedonia e Veriut të dërgojë ambasador në Sofje

Është koha që Maqedonia e Veriut të dërgojë ambasador në Sofje

Ambasadori slloven Millan Predan në intervistën për Radio Evropa e Lirë thotë se është koha që Maqedonia e Veriut përfundimisht të dërgojë ambasador në Sofje. “Mendoj se kjo gjithsesi nuk ka ndihmuar, të mos ketë ambasador dhe përfaqësim të fortë

Read Full Article