Back to homepage

Etiketë "Milo Gjukanoviç"

Gjukanoviç akuza Abazoviqit: “Vëllai Abaz, shërbëtori i Serbisë së Madhe”

Gjukanoviç akuza Abazoviqit: “Vëllai Abaz, shërbëtori i Serbisë së Madhe”

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviç, u shpreh se historia e ambasadorit serb në Mal të Zi, Vladimir Bozhoviç, i cili u shpall persona non grata nga Podgorica dhe të cilit së fundi iu ndalua sërish hyrja në Mal

Read Full Article