Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Ministria e Mbrojtjes"

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes, jep dorëheqje

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes, jep dorëheqje

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes Dragan Nikoliq ka dhënë dorëheqje nga posti i tij për arsye personale dhe shëndetësore. Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, Nikoliq ka qenë Sekretar i Shtetit për Mbrojtjen për më shumë se pesë vjet, nga 28

Read Full Article
Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e ushtarëve profesionistë për tërheqje nga greva

Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e ushtarëve profesionistë për tërheqje nga greva

Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e Sindikatës së Pavarur për tërheqje nga greva e paralajmëruar për sot, pasi dje ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska dhe të katër sindikatat në mbrojtje, përfshirë Sindikatat e Pavarura të Ushtarëve Profesionistë, u pajtuan për

Read Full Article
Në vitin 2021 me rezultate – Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në NATO

Në vitin 2021 me rezultate – Maqedonia e Veriut plotësisht e integruar në NATO

Mbrojtja dhe Armata në vitin 2021 kanë pasur rezultate të rëndësishme në planin e rrumbullaksimit të procesit integrues në NATO, reformat dhe përmirësimin e kushteve për pjesëtarët e Armatës, zhvillimin e kapaciteteve të armatës dhe ripërtëritjen e Armatës. Maqedonia e

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare