Back to homepage

Etiketë "Ministria e Shëndetësisë"

Ministria e Shëndetësisë nuk e mbajti fjalën, thonë nga ASH

Ministria e Shëndetësisë nuk e mbajti fjalën, thonë nga ASH

Bekim Tateshi nga Aleanca për Shqiptarët nëpërmjet një paraqitje para mediave, sot ka kritikuar Ministrinë e Shëndetësisë, pasi siç thotë, nuk e mbajti fjalën dhe si rezultat u rikthye greva e mjekëve amë. Reagimi i plotë: Aleanca për Shqiptarët me

Read Full Article