Back to homepage

Tag "Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive"

NP “Higjiena Komunale – Shkup”, prononcohen nga Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

NP “Higjiena Komunale – Shkup”, prononcohen nga Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive i përgënjeshtron pohimet se të punësuarit nga NP “Higjiena Komunale – Shkup” që janë larguar nga puna, janë punësuar sipas Programit K5, Programit për përfaqësim të drejtë dhe adekuat, gjegjësisht ajo që është

Read Full Article