Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "M'ke mungu"

“M’ke mungu” thonë Bruno dhe Nora në hitin e tyre që po merr hov në internet | VIDEO

“M’ke mungu” thonë Bruno dhe Nora në hitin e tyre që po merr hov në internet | VIDEO

Bruno Revolta dhe Nora Istrefi sapo kanë plasuar hitin e tyre muzikor të titulluar “M’me mungu”, një këngë dhe bashkëpunim që po mirëpritet nga dëgjuesi shqiptar dhe jo vetëm, njofton Flaka Producent i projektit është Nurteel, muzika e Kushtrim Kelanit

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare