Back to homepage

Etiketë "Monedha fals"

Shtetasit e huaj mashtrojnë punonjësit e pikëpagesave rrugore me monedha false!

Shtetasit e huaj mashtrojnë punonjësit e pikëpagesave rrugore me monedha false!

Punonjësit e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore të Maqedonisë tash e një kohë paralajmërojnë për paraqitjen e monedhave të falsifikuara prej 1 dhe 2 eurosh, dënimin e të cilave vetë e paguajnë në fund. Gjegjësisht, pasi banka kompetente i zbulon

Read Full Article