Back to homepage

Etiketë "Monika Zajkova"

PLD do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e RMV

PLD do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e RMV

Partia Liberal Demokrate do të kërkojë përfshirjen e komunitetit hebre në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut. Kështu tha sonte në “Click Plus” në TV21, deputetja e PLD-së, Monika Zajkova. Duke folur për hapjen e Kushtetutës dhe përfshirjen e bullgarëve, kroatëve

Read Full Article