Back to homepage

Etiketë "Monstra"

Monstra, Aziri nga burgu thotë se ka prova të reja

Monstra, Aziri nga burgu thotë se ka prova të reja

Fejzi Aziri, i dënuar për rastin “Monstra” thotë se ka prova të reja për vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës dhe kërkon hetim ndërkombëtar. Këtë porosi e përcjelli nëpërmjet një letre që ka dërguar nga burgu e të cilën

Read Full Article