Back to homepage

Etiketë "Moratorium"

Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH

Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH Updated

Agjencia e lajmeve Flaka një ditë pas dorëheqjes së liderit të ASH, Ziadin Sela nga kryu i partisë, nxiti debatin për liderin e ri që do të merr drejtimin e këtij subjekti politik. Në mënyrë transparente, profesionale dhe të paanshme,

Read Full Article