Back to homepage

Etiketë "Moskë"

Moskë, Rama kërkon njohjen e Kosovës

Moskë, Rama kërkon njohjen e Kosovës

Rëndësinë e vizitës së tij në Moskë dhe takimin me ministrin e Jashtëm rus, kryeministri shqiptar Edi Rama e nxorri në pah, përmes një detaji domethënës mbi marrëdhëniet mes dy vendeve. Vizita në Rusi në cilësinë e drejtuesit të zyrës

Read Full Article