Back to homepage

Etiketë "MPPS"

MPPS: Vijon pagesat sociale për muajin mars

MPPS: Vijon pagesat sociale për muajin mars

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se sot filloi pagesa sociale dhe pagesa për mbrojtje të fëmijëve dhe civile për muajin mars 2022. “Shfrytëzuesit e këtyre të drejtave që posedojnë kartelë bankare mund të marrin paratë në banka nga

Read Full Article