Back to homepage

Tag "Mubekir Palloshi"

Ka ndërruar jetë drejtori i “Hekurudhave Transport”, Mubekir Palloshi

Ka ndërruar jetë drejtori i “Hekurudhave Transport”, Mubekir Palloshi

Drejtori i ndërmarrjes Hekurudhat Transport, Mubekir Pallashi ka ndërruar jetë. Lajmin për vdekjen e tij e kanë njoftuar nga partia Alternativa. Njoftimi i plotë LAJM I HIDHUR “Të Zotit jemi dhe te Ai do të kthehemi” E njoftojmë anëtarësinë dhe

Read Full Article