Back to homepage

Etiketë "Muhamed Halili"

Gjuha bullgare ngjan më shumë me rusishten sesa me maqedonishten

Gjuha bullgare ngjan më shumë me rusishten sesa me maqedonishten

Në asnjë rast afërsia gjuhësore nuk duhet të jetë argument kundër vetëvendosjes së kombeve, shkruan ish-ambasadori i RMV-së Muhamed Halili. “Në shkencën gjuhësore dihet se gjuha bullgare dhe maqedonase i përkasin sllavishtes, si dhe gjuhëve të tjera sllave, por duke

Read Full Article