Back to homepage

Etiketë "Muhamed Zekiri"

Nga studiot televizive deri në zyrat e Kuvendit dhe Qeverisë. Fundi në burg!

Nga studiot televizive deri në zyrat e Kuvendit dhe Qeverisë. Fundi në burg! Updated

Nga gazetar i rendit të parë deri tek politikani i nivelit të lartë. Ky është rrugëtimi gati 30 vjeçar i Muhamet Zekirit. Ky rrugëtim e shpiu pastaj prapa grilave me dyshimin për “keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar”, shkruan Flaka

Read Full Article
Keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar, nis gjykimi për Muhamed Zekirin

Keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar, nis gjykimi për Muhamed Zekirin

Në Gjykatën Penale të Shkupit, nisi seanca gjyqësore për rastin e ish-sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Muhamed Zekiri, i cili akuzohet për “keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar”.  Zëvendëskryeministri, Fatmir Bytyqi, ministri i transportit dhe lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe ish-drejtori

Read Full Article