Back to homepage

Etiketë "Muhamed Zeqiri"

Aktakuzë ndaj Muhamed Zeqirit

Aktakuzë ndaj Muhamed Zeqirit

Prokuroria Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit më 22 tetor dorëzoi aktakuzë kundër ish-sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Muhamed Zekiri, ndërsa sot Gjykata Themelore e Shkupit e ka miratuar aktakuzën ndaj tij. Zekiri do të ulet

Read Full Article
Zeqiri kërkon të dalë nga Shutka por Prokuroria nuk pajtohet

Zeqiri kërkon të dalë nga Shutka por Prokuroria nuk pajtohet Updated

Ish-sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zeqiri, ka kërkuar nga gjykatësit e Apelit që ta lirojnë. Ai siguroi sot në seancë publike në Gjykatën e Apelit se nuk do të largohet nga vendi në rast se i hiqet paraburgimi. Por,

Read Full Article
Fokus: Këto janë kroatët që çuan ne burg Muhamed Zekirin

Fokus: Këto janë kroatët që çuan ne burg Muhamed Zekirin

Danijel Ivanagic, drejtor shumëvjeçar i Poliklinikës “Vita” të Varazhdinit dhe ndërmjetësi Denis Fuduriç, i cili dikur përmendej në kuadër të akuzës për abuzim në privatizimin e “Hotels Zadar”, janë kroatët që morën afër 1 milion euro nga Qeveria, sekretar i

Read Full Article
Dyshimet për keqpërdorime, prononcohet Zeqiri

Dyshimet për keqpërdorime, prononcohet Zeqiri

I nderuar kryeministër i RMV, z.Dimitar Kovaçevski Gjatë karierës sime gjithmonë kam zgjedhur rrugën e vërtet, rrugën e ndershmërisë, te drejtës dhe të vërtetës. Andaj duke qendruar mbi këto vlera të jetës sime të colave do tu mbetem besnik, jap

Read Full Article
Lëshohet urdhër që Muhamed Zekiri të sillet me polici në gjykatë! 

Lëshohet urdhër që Muhamed Zekiri të sillet me polici në gjykatë! 

Gjykata Penale Shkup njofton se pas marrjes së kërkesës nga prokurori kompetent, që Muhamed Zekirit t’i shqiptohet paraburgim, ka kërkuar që i njëjti të sillet në Gjykatë me polici, transmeton TV21. “Pas pranimit të propozimit, në afatin e paraparë ligjor,

Read Full Article