Back to homepage

Etiketë "Murtaja afrikane"

RMV, u konfirmuan katër raste të murtajës afrikane

RMV, u konfirmuan katër raste të murtajës afrikane

Katër rezultate pozitive të murtajës afrikane të derrave në derrat e egër në rajonin e Dellçevës janë regjistruar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) nga Instituti Veterinar pranë Fakultetit të Mjekësisë Veterinare në Shkup. Nga Agjencia e Ushqimit dhe

Read Full Article