Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Musa Xhaferi"

Xhaferi: Nëse Grubi nuk jep dorëheqje, lufta në BDI do të eskalojë. Ramadani: Ky është fitili i grupit të zjarrt!

Xhaferi: Nëse Grubi nuk jep dorëheqje, lufta në BDI do të eskalojë. Ramadani: Ky është fitili i grupit të zjarrt!

“Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi dhe disa ministra të tjerë të japin dorëheqje ose t’i ndryshojë kryetari Ali Ahmeti, përndryshe lufta në BDI do të përshkallëzohet”. Këtë e ka thënë për “Sloboden Pecat” Musa Xhaferi, njëri nga eksponentët e “Grupit

Read Full Article
Kërkesë publike drejtuar liderit Ahmeti nga i ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit”

Kërkesë publike drejtuar liderit Ahmeti nga i ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit”

I ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit” nëpërmjet një komunikate të nënshkruar nga disa funksionarë kanë ngritur zërin duke kërkuar nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti që të gjejë zgjidhje për ruajtjen e unitetit partiak. Konstatojnë se: -Në BDI gati per dy

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare