Back to homepage

Etiketë "n2023ttsv-sq"

Nuk është e vërtetë se çmimet po rriten sepse jemi anëtar të NATO-s

Nuk është e vërtetë se çmimet po rriten sepse jemi anëtar të NATO-s

Në postim pretendohet rrejshëm se çmimet e larta janë rezultat i asaj që vendi ynë ndan mjete financiare për të paguar armët, logjistikën dhe mercenarët/ushtarët që bëjnë luftë kundër Federatës Ruse. Qeveria deri më tani ka marrë tre vendime për

Read Full Article