Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "NASA"

NASA mbetet pa energji elektrike

NASA mbetet pa energji elektrike

Një ndërprerje e energjisë në ndërtesën e NASA-s në Houston, ka ndërprerë komunikimin midis kontrollit të misionit dhe Stacionit Ndërkombëtar të Hapësinor të martën, dhe për herë të parë agjencia hapësinore duhej të mbështetej në sistemet e kontrollit rezervë. Ndërprerja

Read Full Article
NASA gjen dëshmi befasuese të valëve të ujit në Mars

NASA gjen dëshmi befasuese të valëve të ujit në Mars

Roveri Curiosity i NASA-s është regjistruar mbi një dekadë në Kraterin Gale në Mars. Është një veteran i planetit të kuq, por Marsi ka ende disa surpriza, si një shtrat i lashtë liqeni në një vend të papritur. Roveri dokumentoi

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare