Back to homepage

Etiketë "Naser Nuredini"

Pa stacione të pastrimit dhe deponi moderne nuk ka anëtarësim në BE

Pa stacione të pastrimit dhe deponi moderne nuk ka anëtarësim në BE

Ministri i Ambientit Jetësor, Naser Nuredini, ka shprehur bindjen se pas dy viteve shtyrje, përfundimisht shihet fundi i procedurave për ndërtimin e stacioneve të pastrimit të ujërave të zeza dhe deponive bashkëkohore në disa qytete dhe rajone në vend. Nuredini

Read Full Article
Nuredini: Komunat të sigurojnë mbledhje të transport të mbeturinave komunale

Nuredini: Komunat të sigurojnë mbledhje të transport të mbeturinave komunale Updated

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, sot ka bërë mbikëqyrje të aktiviteteve për pastrimin e deponive të egra dhe transportit të mbeturinave në disa lokacione që ndodhen në territorin e parkut kombëtar të Malit Sharr. Në këto

Read Full Article
Nuredini- Kasami: Shfrytëzimi i IPA – fondeve, në interes të qytetarëve të komunës së Tetovës

Nuredini- Kasami: Shfrytëzimi i IPA – fondeve, në interes të qytetarëve të komunës së Tetovës

Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami, ka pritur ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini. Temë diskutimi në këtë takim ka qenë vazhdimi i projekteve në kuadër të IPA Fondeve. “Sot, realizova takim me ministrin e Mjedisit Jetësor dhe

Read Full Article
Grubi, Osmani, Besimi, Bekteshi, Nuredini dhe Shaqiri: Rezultate optimiste nga Sofja

Grubi, Osmani, Besimi, Bekteshi, Nuredini dhe Shaqiri: Rezultate optimiste nga Sofja Updated

Pas përfundimit të seancës plenare të mbledhjeve të dy Qeverive në Sofje punimet vijuan në seanca të komisioneve përkatëse. Pas seancave të komisioneve, në prononcim dhanë sqarime mbi takimet. Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi si dhe ministrat Besimi, Osmani, Bekteshi,

Read Full Article
Qeveria e re, nga 20 ministra 10 janë shqiptarë

Qeveria e re, nga 20 ministra 10 janë shqiptarë

Në kabinetin e ri qeveritar, sipas propozimit, për kryeministër pritet të zgjidhet Dimitar Kovaçevski, ndërkaq për ministra janë propozuar 20 kuadro, dhjetë nga të cilët janë shqiptarë. Gjashë i takojnë BDI, tre Aleternativës dhe një vjen nga radhët e LSDM,

Read Full Article