Back to homepage

Etiketë "Naser Ziberi"

Nuk zbatohet ligji për regjistrimin e personave të padukshëm, është vetëm për të gënjyer të huajt, Ziberi kërkoi pikë në seancën e qeverisë

Nuk zbatohet ligji për regjistrimin e personave të padukshëm, është vetëm për të gënjyer të huajt, Ziberi kërkoi pikë në seancën e qeverisë

Ligji për personat e paregjistruar në librin amzë, i cili skadon pas tre muajsh, ka pësuar debakël. Avokati i Popullit Naser Ziberi iu drejtua Qeverisë për të shqyrtuar urgjentisht problemin, i ka shkruar secilës ministri dhe organ shtetëror se çfarë

Read Full Article