Back to homepage

Etiketë "Natalia Zadorozhnjuk"

Ukraina pret mbështetjen e Maqedonisë së Veriut në përpjekjet për të penguar Rusinë

Ukraina pret mbështetjen e Maqedonisë së Veriut në përpjekjet për të penguar Rusinë Updated

Ambasadorja e Ukrainës në Maqedoninë e Veriut, Natalija Zadorozhnjuk duke folur sot për konfliktin mes Ukrainës dhe Rusisë, tha se nuk do të ishte ekzagjerim nëse thuhet se, sot zgjidhet fati i rendit ndërkombëtar juridik. Në fjalimin e saj gjatë

Read Full Article
Zadorozhnjuk: Po sulmohen spitale e çerdhe

Zadorozhnjuk: Po sulmohen spitale e çerdhe Updated

Ambasadorja e Ukrainës në Shkup tha cak i sulmeve ruse vazhdojnë të jenë civilët. Sipas saj shumë raketa u lëshuan në drejtim të spitaleve e çerdheve. Zadorozhnjuk theksoi se granatimi i shtëpive do të jetë dëshmi për krimet e luftës

Read Full Article