Back to homepage

Etiketë "Nataliteti"

RMV, 521 divorce nga Prilli deri në Qershor. Ulet nataliteti, rritet numri i vdekjeve!

RMV, 521 divorce nga Prilli deri në Qershor. Ulet nataliteti, rritet numri i vdekjeve!

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, numri i lindjeve në tremujorin e dytë të vitit 2022, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, është ulur me 6,5% dhe ka arritur në 4,379 lindje. Sipas të

Read Full Article