Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Naumçe Mojsovski"

Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP), Sanja Lukarevska dhe drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport (ARS), Naumçe Mojsovski, u bënë thirrje kompanive që këtë vit t’i mbështesin subjektet sportive përmes realizimit të vauçerëve sportiv. Në këmbim ata

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare