Back to homepage

Etiketë "Nazmi Dauti"

Tetova voton, dalja e votuesve deri në ora 13:00 është 9%

Tetova voton, dalja e votuesve deri në ora 13:00 është 9%

Dalja e votuesve në Tetovë deri në ora 13:00 është 9 për qind, njoftoi Komisioni Komunal Zgjedhor, përcjell TV21. Sekretari i KKZ-Tetovë, Nazmi Dauti tha se procesi i votimit zhvillohet pa pengesa, dhe se dalja e votuesve është më e

Read Full Article
Tetova voton, deri në ora 11 kanë votuar 5,642 qytetarë

Tetova voton, deri në ora 11 kanë votuar 5,642 qytetarë

Jehona e votuesve në Tetovë deri në ora 11:00 është 6,71 për qind, njoftoi KKZ. Të drejtën e votës në zgjedhjet për këshilltarë të komunës deri në ora 11 e kanë shfrytëzuar 5.642 qytetarë të Tetovës. “Sipas të dhënave nga

Read Full Article
Tetova voton: Procesi zgjedhor zhvillohet pa pengesa

Tetova voton: Procesi zgjedhor zhvillohet pa pengesa

Të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë në Tetovë, pasi sot votohet për këshillin komunal. Kryetari i komisionit komunal në Tetovë, Nazmi Dauti u shpreh se të gjithë vendvotimet janë hapur në kohë dhe procesi i votimit zhvillohet pa pengesa

Read Full Article