Back to homepage

Etiketë "Ndërmarrjet publike"

Ndërmarrjet publike, kompanitë shtetërore, komunat morën “ndihmë buxhetore” për shkak të krizës së Kovidit – por pa kritere dhe kontroll!

Ndërmarrjet publike, kompanitë shtetërore, komunat morën “ndihmë buxhetore” për shkak të krizës së Kovidit – por pa kritere dhe kontroll!

Edhe pse bëhej fjalë për miliona para të shpenzuara nga Buxheti për të ndihmuar kompanitë dhe qytetarët në krizën shëndetësore të Kovidit – një pjesë e mjeteve apo masave ekonomike nuk përmbanin të dhëna se si ato ishin planifikuar, përdorur,

Read Full Article