Back to homepage

Tag "Ndotja e ajrit"

Ndotja e ajrit vijon të mbetet e lartë

Ndotja e ajrit vijon të mbetet e lartë

Kërçovarët, tetovarët dhe koçanasit paraditen e sotme kanë thithur ajër shumë të ndotur. Mëngjesin e sotëm stacionet matëse tregonin se në Kërçove përqendrimi i grimcave PM10 në ajër ishte mbi 100. Për dallim nga ditët e kaluara sot stacionet matëse

Read Full Article