Back to homepage

Etiketë "Ndryshimet kushtetuese"

Kovaçevski: Të gjithë deputetët të përkahin ndryshimet kushtetuese | VIDEO

Kovaçevski: Të gjithë deputetët të përkahin ndryshimet kushtetuese | VIDEO

Të gjitha partitë politike, duhet të tejkalojnë vetveten dhe të deklarohen pro integrimit të vendit në Bashkimin Evropian, tha mes tjerash kryeministri Dimitar Kovaçevski, sipas cilit ekzistojnë dy koalicione, njëri që është pro integrimit të vendit në BE dhe tjetri

Read Full Article