Back to homepage

Etiketë "Nexhadi Shashmaz"

A po merr rolin e Polat Alemdar, Bilall Kasami?!

A po merr rolin e Polat Alemdar, Bilall Kasami?! Updated

Se aktorin e serialit turk Lugina e Ujqërve Nexhadi Shashmaz i njohur si Polat Alemdar, e ka idol pa dyshim se ëshë e vërtetë dhe kjo dëshmohet nga fotografia, por që Kryetari i Tetovës dhe njëherit lider i Lëvizjes Besa,

Read Full Article