Back to homepage

Etiketë "Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës"

Procesi gjyqësor për zjarrin në spitalin modular në Tetovë nis me 6 shtator

Procesi gjyqësor për zjarrin në spitalin modular në Tetovë nis me 6 shtator Updated

Në faqen e Gjykatës Themelore të Tetovës, në kalendarin e gjykimeve, thuhet se gjykimi për lëndën K nr.450/22, gjegjësisht për spitalin modular, është caktuar për datën 06.09.2022 në ora 10:00 para gjyqtarit Jordan Velkovski. Gjykimi u caktua pasi më 16

Read Full Article
Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Viti 2021 për qytetarët e Maqedonisë së Veriut do të mbahet mend për më shumë ngjarje të rënda dhe tragjike se sa për ndodhi pozitive. Krahas aksidentit tragjik që ndodhi në autostradën e Strumës në Bullgari ku ngelën të vdekur

Read Full Article