Back to homepage

Etiketë "Ngjarje monstruoze"

Fillimisht vritet dhe pastaj digjet, ngjarje monstruoze që po tronditë Maqedoninë!

Fillimisht vritet dhe pastaj digjet, ngjarje monstruoze që po tronditë Maqedoninë!

Prokuroria Themelore njofton se trupi i pajetë i një burrë që u gjet me 8 shtator në Kavadar, rezulton të jetë vrarë. Nga Prokuroria thonë se rezultatet e autopsisë tregojnë se ai fillimisht është vrarë përmes therrjes, më pas është

Read Full Article