Back to homepage

Etiketë "Nikolla Dimitrov"

Dimitrovi sërish kundër: Paketimi i ri është e njëjta fiasko e pariparueshme

Dimitrovi sërish kundër: Paketimi i ri është e njëjta fiasko e pariparueshme

Ish-ministri i Punëve të Jashtme dhe zëvendëskryeministër për Eurointegrime, Nikolla Dimitrov thotë se paketimi i ri është absolutisht e njëjta fiasko e pariparueshme me të cilën ndoshta do t’i hapim negociatat me BE nëse e ndryshojmë Kushtetutën, por nuk do

Read Full Article
Dimitrov: Nëse njëra palë bën lëshime e tjetra qëndron, kjo sjell humbje e fitore të plotë

Dimitrov: Nëse njëra palë bën lëshime e tjetra qëndron, kjo sjell humbje e fitore të plotë

Sa i përket taktikës, qëndrimi ynë i përbashkët ishte – asgjë nuk është rënë dakord derisa të arrihet pako e tërë dhe prandaj asgjë nuk mund të zbatohet. Sot bëmë një lëshim, pa u përgjigjur Bullgaria me diçka që na

Read Full Article