Back to homepage

Etiketë "Nikolla Gruevski"

Publigohet fotografia e Gruevskit në shoqëri të një femre të panjohur

Publigohet fotografia e Gruevskit në shoqëri të një femre të panjohur Updated

Në rrjetet sociale po shpërndahet një fotografi ku shihet ish kryeministri Nikolla Gruevski në shoqëri të një femne. Komentet janë që fotografia është bërë në një nga baret e Hungarisë ku Gruevski po qëndron si azilkërues politik. Gruevski akuzohet në

Read Full Article
Çfarë dëshiron të thotë Nikolla Gruevski?

Çfarë dëshiron të thotë Nikolla Gruevski? Updated

Ish-kryeministri i dënuar, Nikolla Gruevski, i cili është në arrati në Budapesht, në rrjetet sociale ka uruar Vitin e Ri dhe ka thënë se viti i ardhshëm do të jetë më i keq për të gjithë ata që nuk kanë

Read Full Article
“Çfarë nuk na vret na bën më të fortë”, në çka aludon Gruevski?

“Çfarë nuk na vret na bën më të fortë”, në çka aludon Gruevski?

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski ka uruar 23 tetorin – Ditën e Luftës Revolucionare Maqedonase, ditën e krijimit të Organizatës Revolucionare Maqedonase.Në vazhdim postimi i Gruevskit në Facebook: “Çfarë nuk na vret na bën më të fortë” – Friedrich Nietzsche Në frymën

Read Full Article
Pas 15 vitesh martesë, Borkica e braktisë. Është divorci i dytë i Gruevskit!

Pas 15 vitesh martesë, Borkica e braktisë. Është divorci i dytë i Gruevskit! Updated

Katër vite nga arratisja e Nikolla Gruevskit në Hungari, gruaja e tij, Borkica Gruevska ka kërkuar zyrtarisht divorcin nga ai. Gruevska kërkesën e saja e ka dorëzuar në Gjykatën themelore civile në Shkup, e cila është publikuar edhe në numrin

Read Full Article
LSDM: VMRO dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

LSDM: VMRO dhe Mickoski akoma po mundohen t’i arsyetojnë veprimet kriminale të Nikolla Gruevskit

LSDM përmes një komunikate ka “rifreskuar” për qytetarët e Maqedonisë së Veriut disa nga veprat penale të kryer nga VMRO-DPMNE-së në krye me ish liderin e kësaj partie Nikolla Gruevskin, duke kritikuar dhe liderin aktual Hristijan Mickoski i cili sipas

Read Full Article