Back to homepage

Etiketë "Nikolla Panovski"

Qytetarët të mos shpenzojnë pa nevojë për testime

Qytetarët të mos shpenzojnë pa nevojë për testime

“Nuk është e nevojshme që qytetarët të japin para për testime për Covid-19 sepse shpenzojnë para në mënyrë të panevojshme”, thotë imunologu Nikolla Panovski. “Nuk është e nevojshme që qytetarët të japin para për testime për Covid-19 sepse shpenzojnë para

Read Full Article
Ftesa e ministrit Sali, Panovski dhe Markovski refuzojnë të bëhen pjesë e KSN-së

Ftesa e ministrit Sali, Panovski dhe Markovski refuzojnë të bëhen pjesë e KSN-së

Ironike i duket ftesa publik e ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali epidemiologut Nikolla Panovski që ky i fundit të bëhet pjesë e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse. Siç ka deklaruar Panovski për Kanal 5, dihet se si veprohet në këto raste:

Read Full Article
Pushimi dimëror i nxënësve të zgjatet për dy javë

Pushimi dimëror i nxënësve të zgjatet për dy javë

Mikrobiologu Nikolla Panovski është pro vazhdimit të pushimit dimëror në shkolla. “Është rritur numri i të infektuarve me coronavirus këto ditë. Pushimi dimëror i nxënësve të zgjatet për dy javë dhe më pas fëmijët të shkojnë në shkollë pa maska”,

Read Full Article