Back to homepage

Etiketë "Nikolla Tupançeski"

Dita Evropiane e Drejtësisë. A ka drejtësi në Maqedoninë e Veriut?

Dita Evropiane e Drejtësisë. A ka drejtësi në Maqedoninë e Veriut?

 Ministri i Drejtësisë, Nikolla Tupançeski, sot uron 25 tetorin – Ditën Evropiane të Drejtësisë. “Drejtësia e vonuar është mohim i drejtësisë! Çasje në kohë dhe të barabartë në drejtësi për të gjithë! Është detyrimi ynë t’u ofrojmë të gjithë qytetarëve

Read Full Article