Back to homepage

Etiketë "Nikollaj Milkov"

Osmani-Milkov: Bashkëpunimi mes Shkupit dhe Sofjes vazhdon

Osmani-Milkov: Bashkëpunimi mes Shkupit dhe Sofjes vazhdon

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka realizuar bisedë telefonike me ministrin e ri të Punëve të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Nikollaj Milkov. Nga MPJ njoftojnë se Osmani ka shprehur gatishmëri për vazhdimësi të bashkëpunimit të thelluar dypalësh,

Read Full Article