Back to homepage

Tag "Nives Tiganj"

Hyrja e Kroacisë në hapësirën Shengen dhe Eurozonë, Taravari uron ambasadoren kroate!

Hyrja e Kroacisë në hapësirën Shengen dhe Eurozonë, Taravari uron ambasadoren kroate!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka uruar ambasadoren kroate në Shkup, Nives Tiganj, për hyrjen e Kroacisë në hapësirën Shengen dhe Eurozonë. Taravari në urimin e tij thotë se suksesi i Kroacisë është frymëzim dhe model për vendet

Read Full Article