Back to homepage

Etiketë "Nxënësit"

Nga nesër nxënësit nisin me pushimin  dimëror

Nga nesër nxënësit nisin me pushimin dimëror

Nxënësit në shkollat fillore dhe të mesme sot po përfundojnë gjysmë vjetorin e parë të vitit shkollor 2021/2022 dhe prej nesër, 31 dhjetor, janë në pushim dimëror prej tre javësh.

Read Full Article