Back to homepage

Etiketë "Observeri Maqedoni"

Flaka Tv, sesion i ri në Flaka Maqedoni!

Flaka Tv, sesion i ri në Flaka Maqedoni! Updated

Ishte viti 2016 që shënoi fillimin e rrugëtimit medial të Agjencisë së lajmeve Flaka. E vënë në funksion me qëllimin për të informuar publikun drejtë, paanshëm dhe profesionalisht, Flaka filloi misionin e vet si media online në gjuhën shqipe në

Read Full Article