Back to homepage

Etiketë "Oda e Shëndetësisë Private"

Ordinancat private në prag të mbijetesës, mjekët amë ankohen për rrymën dhe rritjen e pagës minimale

Ordinancat private në prag të mbijetesës, mjekët amë ankohen për rrymën dhe rritjen e pagës minimale

Në vendin tonë janë rreth 4.500 institucione shëndetësore private, ndërsa rreth 2500 janë në krizë të rëndë ekzistenciale dhe në prag të mbijetesës, paralajmëron Oda e Shëndetësisë Private. Kryetarja e kësaj ode shpjegon rastin me faktin se mjekët amë për

Read Full Article