Back to homepage

Tag "Ohër"

Nuk është e vërtetë se akullorja, kafeja dhe Coca-Cola në Ohër kushtojnë 500 denarë

Nuk është e vërtetë se akullorja, kafeja dhe Coca-Cola në Ohër kushtojnë 500 denarë

Në rastin konkret bëhet fjalë për manipulim të pastër. Nëse shikoni faturën fiskale të paraqitur në tekstin që është shpërndarë në Facebook, do të shihni se është çmimi për dy kafe (makiato) nga 120 denarë, një Coca-Cola 140 denarë dhe

Read Full Article
Gjendet pa shenja jete 64-vjeçari nga Kosova në një hotel në Ohër

Gjendet pa shenja jete 64-vjeçari nga Kosova në një hotel në Ohër

MPB njofton se më 22.05.2022 në një hotel të Ohrit është gjetur një person i vdekur pa shenja dhune. “Më 22.05.2022 në SPB Ohër është raportuar se rreth orës 09:00 në një dhomë të hotelit në Ohër është gjetur një

Read Full Article