Back to homepage

Etiketë "Ohri"

Fakte interesante për Ohrin, ka qenë ishull!

Fakte interesante për Ohrin, ka qenë ishull! Updated

Pjesa e vjetër e Ohrit ose Lihnidosi antik ka qenë ishull në periudhën e kohës së vonshme të Bronzit deri në ardhjen e romakëve. Këtë e tregojnë hulumtimet gjeologjike dhe arkeologjike të bëra në kuadër të projektit pesëvjeçar „Studime kufitare,

Read Full Article
Ohri mban bajrakun për drogë të kapur në rajonin jug-perëndimor

Ohri mban bajrakun për drogë të kapur në rajonin jug-perëndimor

Përdorimi i drogës vazhdon të mbetet në përmasa shqetësuese, në rajonin perëndimor të vendit. Për nga sasia e kapur, prin Ohri, ndërsa vetëm gjatë këtij viti, 35 persona janë kapur me drogë nga policia. “Gjatë vitit janë sekuestruar 100,782 gram

Read Full Article