Back to homepage

Etiketë "Oliver Spasovski"

Spasovski: Sistemi i burgjeve duhet të forcohet gjithnjë e më shumë

Spasovski: Sistemi i burgjeve duhet të forcohet gjithnjë e më shumë

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, ka folur për raportin e DASH për të Drejtat e Njeriut, në të cilin vërehet trajtimi i dobët i të burgosurve, mbipopullimi nëpër burgje dhe korrupsioni i gardianëve, përkatësisht i stafit të policisë

Read Full Article
Shtetin e kemi pozicionuar si faktor kredibil në luftën kundër tregtisë së palejuar me narkotikë

Shtetin e kemi pozicionuar si faktor kredibil në luftën kundër tregtisë së palejuar me narkotikë

Në luftën kundër tregtisë ilegale me drogë, SPB Shkup vitin e kaluar mund të mburret me konfiskim të 215 kilogramë rekord marihuanë, ndërsa këtë vit madje 1,5 kilogramë kokainë, publikoi ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, në profilin e

Read Full Article
Alarmi për bombë në shkolla, Spasovski kërkon të zbulohen autorët!

Alarmi për bombë në shkolla, Spasovski kërkon të zbulohen autorët!

Hetimi për alarmet e djeshme për bomba të vendosura në tetë shkolla të mesme të Shkupit është duke vazhduar, kemi të dhëna se nga janë dërguar ato emaile dhe gjëja më e rëndësishme është të kemi sukses në zbulimin e

Read Full Article
Spasovski: S’ka indikacione për përkeqësim të sigurisë

Spasovski: S’ka indikacione për përkeqësim të sigurisë

“Për momentin nuk kemi indikacione për përkeqësim të sigurisë. Në përgjithësi, siguria është një sfidë serioze për shkak të zhvillimeve me invazionin e Rusisë ndaj Ukrainës. Shërbimet tona të sigurisë punojnë me kapacitet të plotë në drejtim të mbrojtjes së

Read Full Article
Spasovski: Nga sot, pagat në MPB janë më të larta për 5%

Spasovski: Nga sot, pagat në MPB janë më të larta për 5%

Në drejtim të motivimit të vazhdueshëm të punonjësve në MPB, pagat i kemi rritur 5 për qind duke filluar nga 1 shtatori i vitit 2022, nga Buxheti i MPB-së, që paraqet rritjen e tretë të pagave të punonjësve në MPB, publikoi

Read Full Article