Back to homepage

Etiketë "Oliver Spasovski"

Krimi shënon rënie prej 8.32 %

Krimi shënon rënie prej 8.32 %

Ministri i Punëve të Brendshme i Maqedonisë së veriut, Oliver Spasovski përmes një njoftimi në Facebook ka bërë të ditur se krimi në nivel shteti ka pësuar rënie. “Në periudhën janar-20 qershor 2022, në territorin e Republikës së Maqedonisë së

Read Full Article
Ndërroni tani pasaportat që të shmanget tollovia gjatë verës

Ndërroni tani pasaportat që të shmanget tollovia gjatë verës

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski apeloi deri te qytetarët që t’i kontrollojnë pasaportat e tyre dhe nëse kanë nevojë t’i ndërrojnë ato, ta bëjnë tani, për të shmangur kaosin dhe radhët e gjata gjatë verës. Ministri i Punëve

Read Full Article
Jep dorëheqje Oliver Spasovski

Jep dorëheqje Oliver Spasovski

Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, sot ka deponuar dorëheqjen e tij si nënkryetar i partisë LSDM. Siç mësohet, dorëheqja sot është deponuar në parti. Siç thotë ai, këtë vendim e ka marrë pasi “konsideron se lideri i ri i partisë,

Read Full Article