Back to homepage

Etiketë "Oliver Varhelji"

Varhelji: Negociatat, brenda pak ditësh

Varhelji: Negociatat, brenda pak ditësh

Komisioneri për zgjerim dhe politikë të mirë i BE-së Oliver Varhelji beson se konferenca e parë ndërqeveritare me Shkupin dhe Tiranën mund të mbahet brenda disa ditëve. Në një mbledhje të komitetit ndërparlamentar Varheji tha se të gjitha pengesat janë

Read Full Article