Back to homepage

Etiketë "Omer Kaleshi"

Një piktor si Omer Kaleshi

Një piktor si Omer Kaleshi

Omer Kaleshi ka vdekur sot në moshën 90 vjeçare. Kaleshi lindi më 1932, ishte piktor i njohur shqiptar me origjinë nga Kërçova e Maqedonisë së Veriut. Omer Kaleshi pas shumë udhëtimesh, pikturimesh dhe ekspozimesh në Stamboll, Romë, Vjenë, Mynih, Londër,

Read Full Article