Back to homepage

Etiketë "Open Balkan-ID"

30 mijë punëtorë nga Maqedonia dhe Shqipëria do të punojnë në Serbi

30 mijë punëtorë nga Maqedonia dhe Shqipëria do të punojnë në Serbi

Së shpejti qytetarët e Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe Shqipërisë do të mund të punësohen në këto vende me numrat e identifikimit të “Open Balkan-ID” pa barriera administrative shtesë. Rreth 30 mijë zanatçinj, mjekë, infermierë dhe teknikë nga Maqedonia dhe

Read Full Article