Back to homepage

Etiketë "Open Ballan"

”Open Ballkan”: Kovaçevski, Rama dhe Vuçiq do të firmosin njohjen e ndërsjelltë të diplomave

”Open Ballkan”: Kovaçevski, Rama dhe Vuçiq do të firmosin njohjen e ndërsjelltë të diplomave

Qeveria në seancën e sotme ka miratuar ndryshimet dhe plotësimet e konkluzionit nga seanca paraprake lidhur me Marrëveshjen për bashkëpunim për vendet e Ballkanit Perëndimor në fushën e njohjes së ndërsjelltë të diplomave dhe gradave shkencore të dhëna nga institucionet

Read Full Article