Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Open Ballkan"

Për Open Ballkan, Rama fton në Tiranë edhe djalin e Sorosit

Për Open Ballkan, Rama fton në Tiranë edhe djalin e Sorosit

Takimi i radhës i Open Balkan pritet të mbahet nesër dhe pasnesër në Tiranë, ku pritet të bëhet nënshkrimi i 5 marrëveshjeve shtesë në kuadër të iniciativës për lëvizjen e lirë të njerëzve, mallrave, shërbimeve dhe kapitaleve. Nesër do të

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare